برندینگ و برندسازی در رسانه مدیا

برندینگ و شبکه های اجتماعی

برندینگ و شبکه های اجتماعی

از آنجاییکه که شبکه های اجتماعی به راحتی در دسترس همگان قرار گرفته شده و در میان خانواده ها نفوذ پیدا کرده اند، امروزه از این رسانه ها به عنوان یکی از ابزارهای مهم و پرقدرت در بازاریابی اینترنتی و برندسازی نام برده می شود که از طریق آن، برندها می توانند به سادگی و با هزینه ای مقرون به صرفه نسبت به روش های سنتی، پیام، اهداف و برنامه های خود را به راحتی در اختیار کاربران و مخاطبان هدف قرار دهند و جایگاه مناسب و ویژه ای را در برابر جامعه برای برند خود ایجاد نماید.

ویژگی بازاریابی در شبکه های اجتماعی

یکی از ویژگی های مهمی که توسط بازاریابی مبتنی بر شبکه های اجتماعی از آن یاد می شود، ایجاد زنجیره انتقال پیام در قالب کاربر به کاربر می باشد. بدین صورت که با استفاده از اشتراک محتوا و جلب توجه کاربران، پیام خود/ شرکت/ سازمان/ برند را به سرعت هرچه تمام به جامعه هدف خود رسانده و آنها را ترغیب به اشتراک گذاری آن محتوا کرد.

از آنجاییکه پیام مورد نظر از طریق این زنجیره به نوعی بصورت دهان به دهان از طریق کاربران منتشر و پخش می شود، حس اعتماد در میان کاربران مرتبط بوجود خواهد آمد که ارزش پیام را بیش از پیش کرده و بصورت غیرمستقیم بر مخاطب تاثیر خواهد گذاشت و در این میان شرایطی فراهم خواهد شد تا از مخاطبان بالقوه و بالفعل مورد نظر بهره برداری گردد.

طبق گزارشی که اخیراً توسط موسسه نیسلن منتشر گردیده است، بیش از ۷۰ درصد از شرکت ها و برندهای بزرگ دنیا برای تاثیرگذاری بر جامعه هدف و مخاطب خود و همچنین دیده شدن بیشتر برند، از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند و با استفاده از روش های خلاقانه، به پرورش و ترویج آگاهی نسبت به برند خود در میان کاربران می پردازند.

آشنایی با پلتفرم های شبکه های اجتماعی روز دنیا

حال در این قسمت به معرفی برخی از رسانه های اجتماعی و ویژگی آنها خواهیم پرداخت.

  • فیسبوک : یکی از بهترین شبکه های اجتماعی جهت توسعه برند می باشد که تعداد کاربران این شبکه بیش از یک میلیارد نفر بوده و با استفاده از این رسانه با یکدیگر در ارتباط هستند.
  • اینستاگرام : رسانه اجتماعی مبتنی بر انتشار تصویر و ویدئو با بیش از نیم میلیارد کاربر، بهترین انتخاب جهت برند سازی و معرفی محصولات می باشد که امروزه بیشترین استفاده از این شبکه در جهت فروش محصولات هنری می باشد
  • گوگل پلاس : استفاده از این رسانه به علت داشتن کاربران زیاد می تواند اعتبار بسیار مناسبی را برای برندها فراهم نماید.
  • پینترست : همانند اینستاگرام، شبکه اجتماعی جهت اشتراک تصویر بوده و از آنجاییکه بیشتر کاربران آن را خانم ها تشکیل می دهند، به عنوان رسانه ای مناسب جهت فروش محصولات زیورآلات و لباس می باشد.
  • لینکداین : شبکه اجتماعی حرفه ها با بهره گیری از بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر در سراسر دنیا می باشد که بیشتر آنرا متخصصین تشکیل داده و از طریق آن می توان با افراد متخصص در تمامی مشاغل دنیا در ارتباط بود.
  • آپارات و یوتیوب : هر دو رسانه به عنوان بزرگترین شبکه های اجتماعی اشتراک فایل های ویدیویی در ایران و دنیا می باشند و به جهت داشتن کاربران و مخاطبان میلیونی از این دو رسانه می توان به عنوان ابزاری مناسب جهت برندسازی و معرفی محصولات در فضای اینترنتی نام برد.

امروزه استفاده از شبکه های اجتماعی در ایران گستردگی فراوانی داشته است و در این راستا شاهد آن هستیم که صنایعی همچون صنایع دستی و محصولات هنری از طریق رسانه هایی همچون اینستاگرام به فروش بالایی دست یافته اند که این اتفاق نشانگر نقش ویژه استفاده از شبکه های اجتماعی در معرفی کسب و کار و افزایش فروش می باشد.

شبکه های اجتماعی، ابزاری قدرتمند جهت راه اندازی کپمپین های تبلیغاتی آنلاین

قدرت شبکه های اجتماعی را می توان در راه اندازی کمپین ها مشاهده نمود. شاید تابحال کمپین های تبلیغاتی موفق زیادی را که در شبکه های اجتماعی راه اندازی شده اند را دیده باشید و حتی خود شما هم به عنوان یکی از مشارکت کننده ها در آن حضور پیدا کرده باشید. راه اندازی کمپین های تبلیغاتی یکی از روش های ویژه ای است که امروزه بازاریابان اینترنتی جهت توسعه و آگاهی برند و آشنایی با محصولات برند از آن به عنوان یک ابزار ویژه استفاده می کنند.

 

این پست چقدر مفید بود؟

بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیازات 0 / 5. شمارش آرا: 0

تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

هیچ نظری وجود ندارد

  • سلام، مهمان